Tror du virkelig, du vil blive en succes?

Tror du virkelig, du vil blive en succes?

Copyright 2006 markedsføring på Playground (TM)

Jeg blev for nylig inviteret som en gæst pÃ¥ en 4-dages krydstogt boarding en “Ægte” luksusliner. Hvert værelse var en suite. Jeg vidste via deres hjemmeside, vi havde et badeværelse, der er større end i mit hjem, en stue, soveværelse, mini bar og balkon. Jeg vidste jeg havde brug for en pause og holdt mundheld jeg gjorde. Det skete lige før jeg skulle foot kirurgi. I mit hjerte jeg kender, nÃ¥r vi fortsætter med at sige hvad vi vil og tror, kommer det til os større end vi forventer.

Jeg havde også ønsket at flyve hjem og se min mor, der er i en assisted living home. Jeg vidste, jeg ville ikke være at se hende i et stykke tid på grund af min mund kirurgi kommer op og virkelig ønskede at komme hjem. Så spurgte jeg. På vores flyvning var vi i stand til at stoppe for at se min mor for et par dage. Timingen var fantastisk, men jeg troede.

Dagen efter hjemkomsten gik jeg ind i kirurgi. Før jeg gik havde jeg et problem, at jeg ville miste momentum i min virksomhed med en 12-ugers tilbagebetalingsperioden. Da jeg kiggede på, hvad jeg havde udrettet og mente, der var en stor nedetid mulighed for at skabe, vidste jeg, jeg ikke ville have noget problem. Jeg troede, alt vil være okay. Den anden jeg vågnede op fra min kirurgi jeg vidste jeg ville fortsætte med at nå mine mål. Det er det første jeg tænkte da jeg åbnede mine øjne. Det var som en gave, der kom i form af en tanke. Gennem de næste 3 uger var min laptop knyttet til min hofte med ideer lige SPRÆNGFYLDT. (mellem nationale handlingsplaner fra de smertestillende medicin) Det var en smertefuld tid og en inspirerende tid.

Her er noget andet jeg havde på plads. Jeg havde mødt nogle fantastiske produkter om tro og sandhed. Under min første måned af inddrivelse tid jeg fortsatte med at lære om mig selv, min forretning, hvad var ret for mig og hvor jeg skulle gå.

Jeg var som en svamp og en dag noget virkelig ramte mig. EN STOR AHA! TRO! Jeg har haft det hele tiden men der var noget andet nu. Det havde en dybere mening og det spillede en langt større rolle. Ikke kun for mig men for alle solo-iværksættere.

Den store AHA kommer op snart. Foundation med hjørnestenene, som jeg arbejder ud fra og jeg kender en masse af os gøre når vi har en virksomhed er, tro, tillid, Passion, Business Process og markedsføring. En anden stor brik kun gør hvad jeg elsker. Der vil indgå i lidenskab. Du er velkommen til at udfylde nogen stykker, der er forskellige for din foundation.

Her er den store AHA! Tro er hele grundlaget. I virkeligheden, hvis jeg var at skabe en forretningsmodel ville det se noget som dette. Billede en trekant. På venstre side af trekanten er Business; Højre side er markedsføring; toppen er tillid; I trekanten er lidenskab; og tro er hele grundlaget.

Jeg ved, hvad jeg har og overbevisning har foretaget mig til hvor jeg er nu og hvor jeg vil gå. Ved du, hvad du har? Du har noget storslået! Du har noget, som ingen andre har, fordi du er unik og Thats hvad du bringe til din virksomhed. Hvis du har en drøm, gå efter det. Hvis du har en forretning, gør det en stor en. I begge tilfælde ikke fratage andre af dine gaver. De har brug for dig og det er op til dig (og dine support system) til at gøre det ske.

Har den bedste dag og holde tror!

super-admin