Når du arbejder fra hjemmet…

Når du arbejder fra hjemmet…

En hjemme-baseret virksomhed har en masse fordele i forhold til den traditionelle 9-5 office system, og de fleste web-hosting virksomheder synes at blive kørt ud af et hjemmekontor. Dog kan arbejder hjemmefra betyde, at du kan miste struktur og tidsplan for et normalt kontormiljø. Vi samlet et par tips og tricks til at holde dig på sporet.
Kickstarte din dag
Hvordan du starter vil bestemme hvordan du ender! Starte din dag med nogle positive tænkning, gøre nogle træning (løb, cykle) til at få dit hoved ryddet ud, har en sund morgenmad af rimelig størrelse (for meget mad gør dig træt igen), tage et brusebad og derefter få startet på din arbejdsdag.
Udvikle en arbejdsplan
Arbejder hjemme kommer med det en masse fleksibilitet og frihed. Du skal dog være forsigtig, at du ikke misbruge den. Du er nu din egen boss, så handle som om du er boss! Træne strenge tid tidsplaner – og holde sig til det. Planlægge alle de alle de opgaver, du gerne vil få udrettet i din dag, og sørg for at du opnår dit mål. Hvis du ikke er disciplinerede nok det vil komme tilbage og hjemsøge dig.
Elske dit arbejde
Sørg for, at det arbejde, du gør er noget du virkelig nyder at gøre. For at få succes i denne branche, skal du være virkelig brænder for dit arbejde. Må ikke falde i fælden at tro at fordi du har en baggrund i webhosting og erfaring på dette område, at dette vil være en brise. Lær at genkende hvad vil motivere dig, hvad vil begejstre du – og opbygge din virksomhed baseret på denne ånd. Hvis du er bange for at kontrollere status for dine servere og e-mail hver morgen og det giver dig en underlig følelse i maven, du i sidste ende bør overveje en anden karriere. Et sikkert tegn på at vide, at du virkelig elsker dit arbejde er at få at motivere og afslappet følelse, når du vågner op hver morgen. Selvfølgelig, du vil have din gode dage og dine dårlige dage på kontoret – men en stærk entusiasme for dit arbejde sikrer, at du vil ende med at have flere gode dage end dårlige dage på kontoret.
Har en fast Home Office
Kører din virksomhed fra dit soveværelse er virkelig ikke den bedste idé. Du skal have et separat område til at arbejde fra. Dette kunne være et andet soveværelse i din lejlighed eller en færdige kælder i dit hus. Hvis det ikke er muligt (fx du bor i en et-værelses lejlighed, du bliver nødt til at arbejde omkring det – især hvis du ikke bor alene. En spansk væg og en reel desk giver til sidst dig en lille ‘rum’. Sørg du holder en office en prioritet, når du flytter en dag. Hvis du allerede har nok plads og en separat kontor, indrette det i overensstemmelse hermed. Jeg personligt bruge en køkken countertop bord som mit skrivebord. Det går fra væg til væg på tværs af lokalet. Det er dybere end en regelmæssig skrivebord og jeg har masser af plads til alt. Have plads kan være en nøgle. Det er nemmere at finde værktøjer, manualer eller dokumentation. Jeg kan nå printeren og kabel router nemt og faxen er også lige “om hjørnet”.
Fastslå, at “du er på arbejde”
Forestil dig du er på arbejde i dit hjem kontor og din kone eller børn kommer ind i lokalet hver 5 minutter. Så rart som det er at have dem rundt – skal ofte du sørge for at de forstår, at du arbejder. Du kan ikke bare køre til købmanden at købe bleer eller mælk virkelig hurtig. Du er på arbejde. Eller gjorde din chef på din gamle tjenestestedet lod dig gå til købmanden ‘virkelig hurtig’? Sandsynligvis ikke.
Snacks
Du kan føles som gumlede mens du arbejder, og det er en af fordelene ved ikke arbejder i en konservativ virksomhedsmiljø, højre? Men, være sikker på, at du ikke behøver at forlade dit kontor for alt. En rejse gennem hus i søgen efter mad kan føre til en omvej eller to at tjekke op på, hvad børnene laver. 5 minutter her og der kan tilføje op virkelig hurtigt. Husk – du ønsker at være produktive.
Tid til familien ud
Dette kan synes en meget vanskeligt i første omgang – men holde din arbejdstid adskilt fra din familie tid. Selvfølgelig var en af de primære årsager til du åbne din hjemme-baseret virksomhed sandsynligvis til at tilbringe tid sammen med familien. Men virksomheden er en alvorlig sag, og også har brug for nogle alvorlige tid! Den store ting er – kan du ofte løse familie ting. Se din søn spille fodbold om eftermiddagen kan være givende, og det gør arbejdet om natten lettere at håndtere. De fleste forældre vil gå glip af en masse af deres børn aktiviteter, fordi de skal arbejde i et kontor downtown.
Denne artikel kan udgivet af nogen, så længe en live tilbage link til tilbydes. (dette notat kan fjernes, så længe et link fra den forfatter ressource box er fastsat)

super-admin